Uppe vid ytan

De senaste månaderna har varit hektiska. Resumé skrev en liten artikel om att jag startade Playable, och sedan dess har jag haft fullt upp med möten, uppföljningsmöten och projektstarter.

Jag har träffat reklam-, PR- och mediebyråer och berättat om gamification och vad Playable erbjuder. De flesta är positiva och undrar hur det kan börja använda gamification i sina uppdrag. I flera fall har Playable fått äran att göra treatments för några av deras kunder, och här väntar jag fortfarande på utfallet av dessa. I några fall har Playable fått in gamification-uppdrag via byråer för deras kunder. Hoppas kunna presentera dem snart här.

Några kunder direkt har Playable också fått som gamification-byrå, och gamification-projekt har påbörjats. Tyvärr måste jag än så länge hålla dessa hemliga.

Nu när den första stora vågen av möten och uppstarter börjar ebba ut, är min ambition att den här sidan kommer leva upp lite mer. Jag kommer skriva i bloggformat, och plocka upp detaljer och aspekter av gamification. Jag kommer också ge exempel, fiktiva och reella för att praktiskt förklara vad det innebär. Det är ambitionen.

0 Comments

Leave a reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*